Ryhmämenut
19.3.-3.6.2025 |
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Negroni (Gin, Campari, Red vermouth) | 12 € | |
Olgan Eliksiiri - Olga's Elixir (Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu) | 12,5 € | |
Mika Waltarin inspiroima Krokotiilinpyrstö (Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma) | 13 € | |
Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 17 / 98 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain | 11 / 64 € | |
Sgajo Prosecco DOC Extra Dry, Italy | 11 / 64 € | |
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8,50 / 48 € | |
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma | 7,50 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Pääruokana kala | 57 € | |
Pääruokana liha | 56 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€) | |
Fenkolikeittoa ja sipuli-mallasmurua | ||
Viinisuositus:Perlage Pinot Grigio, Perlage, Veneto, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Paistettua kuhaa, palsternakkapyreetä, varhaiskaalia ja mätivoikastiketta | ||
Viinisuositus: Viinisuositus:Petit Chablis, Moillard, Bourgogne, Ranska 10,20 / 62 | ||
Tai | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugal 11 / 66 | ||
*** | ||
Crème brûlée | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Kasvismenu | 50 € | |
---|---|---|
Tilattavissa myös vegaanisena | ||
Fenkolikeittoa ja sipuli-mallasmurua | ||
Viinisuositus: Perlage Pinot Grigio, Perlage, Veneto, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Perunagnoccheja, salviavoita ja grillattua savutofua | ||
Viinisuositus:Nicodemi Terrana Trebbiano 2023, Abruzzo, Italia 9,80 / 59 | ||
*** | ||
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 37 € / hlö (norm.hinta 40 € / hlö) |
|
Vihreä salaatti, greippi-vinaigrette ja paahdettuja siemeniä | ||
*** | ||
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
Viinisuositus: Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
Tai | ||
Vovan Vorschmack (sis. kala) | ||
Viinisuositus: Perlage Primitivo, Puglia, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Sitruuna-marenkitartaletti ja vadelmaa | ||
Viinisuositus: Coteaux du Layon Rouanniéres, Ranska 13,00 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö | ||
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. |



Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat

Kaija Laitasen ”Lintuja” taidenäyttely Elitessä 3.-30.3.2025
KAIJA LAITANEN "LINTUJA" "Temperamaalauksissani on lintuja ja maisemia. Linnut ovat kaupunginosan asukkaita siinä...

Liisa Laineen ”Olipa kerran hedelmä” -taidenäyttely Elitessä 3.2.-1.3.2025
Liisa Laine on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Laineen maalaustyyli saa inspiraationsa varhaisesta...

Blinit – pakkaspäivien rakastetuin herkku
Ihanan paksut ja kuohkeat blinit saavat kauniin kullanruskean pinnan voissa paistuessa. Nauti blinit makusi mukaan...

TULEN LIEKKINÄ SAAVUIT KERRAN – Eliten liekitysviikkojen suositusmenu 8.1.-18.3.2025
Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset...

Fanni Laukkasen taidenäyttely Elitessä 6.-31.1.2025
Fanni Laukkanen (Oulu, 1993) on helsinkiläistynyt taiteilija ja Aalto-yliopistosta valmistunut...
