Ryhmämenut
8.1.-18.3.2025 |
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Negroni (Gin, Campari, Red vermouth) | 12 € | |
Olgan Eliksiiri - Olga's Elixir (Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu) | 12,5 € | |
Mika Waltarin inspiroima Krokotiilinpyrstö (Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma) | 13 € | |
Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 17 / 98 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain | 11 / 64 € | |
Sgajo Prosecco DOC Extra Dry, Italy | 11 / 64 € | |
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8,50 / 48 € | |
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma | 7,50 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Pääruokana kala | 56 € | |
Pääruokana liha | 57 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€) | |
Paahdettua paprikakeittoa ja pistouta | ||
Viinisuositus: Elite Art Wine Pinot Gris, Pfalz, Saksa 11 / 66 | ||
*** | ||
Hiillostettua nieriää, fenkolia, savoijinkaalia ja hummerikastiketta | ||
Viinisuositus: Viinisuositus:: Dr. L Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
Tai | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugal 11 / 66 | ||
*** | ||
Crème brûlée | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Kasvismenu | 50 € | |
---|---|---|
(tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan) | ||
Paahdettua paprikakeittoa ja pistouta | ||
Viinisuositus: Elite Art Wine Pinot Gris, Pfalz, Saksa 11 / 66 | ||
*** | ||
Hasselbackan punajuuria, fetahummusta ja paahdettuja manteleita | ||
Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11 / 66 | ||
*** | ||
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 36 € / hlö (norm.hinta 40 € / hlö) |
|
Vihreä salaatti ja paahdettuja siemeniä | ||
*** | ||
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
Viinisuositus: Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
Tai | ||
Vovan Vorschmack | ||
Viinisuositus - : Esporão Pé Tinto Alentejo, Portugal 7,70 / 46 | ||
*** | ||
Maitosuklaa-mantelikakkua ja vadelmaa | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Saksa 13€ / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö | ||
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. |
Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat
Blinit – pakkaspäivien rakastetuin herkku
Ihanan paksut ja kuohkeat blinit saavat kauniin kullanruskean pinnan voissa paistuessa. Nauti blinit makusi mukaan...
TULEN LIEKKINÄ SAAVUIT KERRAN – Eliten liekitysviikkojen suositusmenu 8.1.-18.3.2025
Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset...
Fanni Laukkasen taidenäyttely Elitessä 6.-31.1.2025
Fanni Laukkanen (Oulu, 1993) on helsinkiläistynyt taiteilija ja Aalto-yliopistosta valmistunut...