Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset saavat loppusilauksen flambeerauskäsittelyssä, joka tuo ruokaan upeaa aromikkuutta.
MENUN HINTA:
Härän sisäfileepihvi pääruokana 65 €
Jättiravun pyrstöt pääruokana 60 €
LIEKITYSMENU
Rosepippurilla graavattua siikaa, veriappelsiini-vinaigrette ja versosalaattia
Viinisuositus: Petit Chablis, Moillard, Bourgogne, Ranska 10,20 / 62
***
Calvadoksella liekitettyjä jättikatkarapuja ja sahramirisottoa
Viinisuositus: Pouilly-Fumé, Franck Millet, Loire, Ranska 12,30 / 74
tai
Konjakilla liekitetty härän sisäfileepihvi ”Steak Diane”, herkkusieniä ja
valkosipuli-perunafondant. (sis. kalaa)
Viinisuositus: Apothic Inferno, Apothic Wines, Kalifornia, Yhdysvallat 11,50 / 69
***
Rommilla liekitetty kirsikkauunijäätelö mantelikakkupohjalla
Viinisuositus: Coteaux du Layon Rouanniéres, Ranska 13 / 8 cl