TULEN LIEKKINÄ SAAVUIT KERRAN – Eliten liekitysviikkojen suositusmenu 8.1.-18.3.2025

Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset saavat loppusilauksen flambeerauskäsittelyssä, joka tuo ruokaan upeaa aromikkuutta.

MENUN HINTA:

Härän sisäfileepihvi pääruokana 65 €

Jättiravun pyrstöt pääruokana 60 €

LIEKITYSMENU

Rosepippurilla graavattua siikaa, veriappelsiini-vinaigrette ja versosalaattia

Viinisuositus: Petit Chablis, Moillard, Bourgogne, Ranska 10,20 / 62

***

Calvadoksella liekitettyjä jättikatkarapuja ja sahramirisottoa

Viinisuositus: Pouilly-Fumé, Franck Millet, Loire, Ranska 12,30 / 74

tai

Konjakilla liekitetty härän sisäfileepihvi ”Steak Diane”, herkkusieniä ja
valkosipuli-perunafondant. (sis. kalaa)

Viinisuositus: Apothic Inferno, Apothic Wines, Kalifornia, Yhdysvallat 11,50 / 69

***

Rommilla liekitetty kirsikkauunijäätelö mantelikakkupohjalla

Viinisuositus: Coteaux du Layon Rouanniéres, Ranska 13 / 8 cl

.

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaista ja tapahtumia

#
$